Adidas fejrer stoltheden med skoindsamling

RobertWilkins
User offline. Last seen 4 weeks 4 hours ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 21/06/2018
Posts: 3
Points: 0

Adidas har udgivet en smuk fire-sko indsamling til Pride Month. Samlingen er blevet adidas superstar dame udnævnt til Pride Pack, og blev designet til at fejre individualitet og lighed. I sidste sommer fik fire Adidas sneakers en flerfarvet makeover, komplet med polka dot dekoration. For 2018 har virksomheden taget en mere subtil tilgang og blander lyse farver med pasteltoner.

adidas superstar herre Pride Pack omfatter PureBoost DPR, i-5932, Campus og Deerupt. Alle sko er tilgængelige via adidas.dk sammen med udvalgte forhandlere. I-5923 er en moderne version af en retro sko. Skoen har en Adidas boost mellemsål, en nylon øvre med ruskind overlejringer, og en etiket inde i tungen, der læser, "bedre sammen." Den ekstremt stilfulde sko sælger til $ 170.

adidas superstar tilbud Deerupt har en EVA mellemsål og er meget letvægt. Med lyse farver omgivet af et hvidt mesh overlay, og en OrthoLite sokliner, er Deerupt lige dele behagelige, stilfulde og funktionelle. Deerupt sælger til $ 150. Stil på Campus tager sine tegn fra 80'erne. Den lavprofilerede sko har også den "bedre sammen" -mærke inde i tungen og retails for $ 120. PureBoost DPR er en all-white sko med en lys, men subtil Adidas tre-stripe detalje. Med en responsiv boost skum mellemsål og en 8 mm dråbe, PureBoost DPR er en fantastisk by løbesko. Den lave til jorden føler er ideel til en minimalistisk løber. Skoen sælger til $ 220.

Counter

  • Visitor Count: 19,370