Adidas fodboldstøvler, 1953  

NormaBisson
User offline. Last seen 3 weeks 3 days ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 23/06/2018
Posts: 3
Points: 0

Fodboldstøvlen designet af Adi Dassler til det vesttyske hold i 1953 var en spilskifter - den blev båret adidas nmd r1 tilbud under verdensmesterskabet i 1954 i Schweiz, da holdet, betragtes underdogs, slog de mægtige ungarere i finalen.Indtil da var designteorien bag fodboldstøvler, at de primært skulle være beskyttende - stærke nok til at beskytte knogler fra vægten af ​​den tunge læderbold og robust nok til at håndtere vandløbne pladser.

adidas ultra boost tilbud Dassler, der sammen med sin bror Rudolf havde lavet løbesko i to årtier - et vellykket partnerskab, der sluttede i slutningen af ​​1940'erne, da Rudolf gik ud for at danne Puma, og Adi begyndte at udvikle sit eget mærke, Adidas.Dassler var kendt for sin raffinement af pigge til løbesko, og han bragte en del af den tænkning ind i hans fodboldstøvler, som havde slanke skruer. Rudolf udviklede også hurtigt fodboldstøvler - rivaliteten mellem de to brødre løb dybt - hans Puma Atom havde også indskiftelige udskiftelige studs.

adidas superstar herre De nye Adidas støvler var lettere end tidligere versioner - mens de stadig var lavet af læder, blev der også brugt syntetiske materialer, og de blev bygget på en smalere sidst og med en lavere snit øverst. De oprindelige fodboldstøvler - King Henry VIII havde et par - dækket anklen. Også den hårde tåhætte blev dræbt for at forbedre kontakten med bolden.

Counter

  • Visitor Count: 19,370