Nike Internationalist Heren Zwart Sale Nederland

dxxYves5
User offline. Last seen 12 weeks 5 days ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 24/07/2017
Posts: 2
Points: 0

Net als de Nike Air Presto deed de Nike Internationalist Heren Zwart Sale Nederland de 'utility'-behandeling. Dus wat betekent dit precies? Nou, dat betekent dat Nike de klassieke runner heeft "beefed" om het meer geschikt te maken voor de herfst- en winterseizoenen. Hoe hebben ze dat gedaan? Ze deed de schoen met een nieuwe waterbestendige bovenkant en legde ook een nieuwe robuuste buitenzool aan om u beter te laten trekken.

De vrouwelijke Nike Internationalist Wit te koop ontvangt een premium makeover als onderdeel van haar F / W 2016 line-up, zoals het in een metallic mahonie-afwerking wordt geïntroduceerd. Met meer levensstijl wordt de esthetiek van de retro loper bepaald door de glanzende afwerking over de bovenkant, die een reflecterende uitstraling geeft. Glans op verschillende lichtomstandigheden. Verder gedetailleerd met reliëfse markeringen in zijn leder- / textielbouw voor een onderscheidende uitstraling, wordt het model accentueerd met nachtmerrie die de veters, binnenvoering en buitenzool verrijkt.

De Nike Internationalist Dames Roze Grijs outlet is een van die silhouetten die altijd relevant blijven vanwege zijn klassieke retro look en comfort. Nike blijft nieuwe colorways van de Internationalist vrijlaten, zoals we vandaag nog een kijkje nemen op een van de laatste paren om retailers te raken. Deze Internationalist bestaat uit een suède en een bovenkant van textiel met een witte leder die op het hielblad en het Nike Swoosh-logo staat.

Naast de turfmossen en olijfvlok iteraties, wordt de Nike Internationalist Korting geïntroduceerd in een andere herfst-passende afwerking, deze keer bestaat uit gember. In een tonalbruin tegenover zijn gladde suede-constructie wordt de simpliciteit van de retro-loper eenvoudiger en elegante als contrasterende witte accenten Gevestigd op de tong, vetersleer Swooshes, hielblad, binnenvoering en midsole-eenheid creëren een esthetisch aangenaam tweekleurig palet.

Afgezien van de recente olijfvlokafwerking, wordt de Nike Internationalist Aanbieding nu geproduceerd in turfmossen voor zijn laatste variatie om het seizoen van de Herfst 2016 af te schaffen. Bij de exclusieve exclusieve vrouw is de retro-runner in hoofdzaak in een kleurenpalet in de bepalende tint , Naast accenten van olijfvlokken over zijn leer Swooshes en hiel tab. Daarnaast, poppen van roze op het tongblad, hielenteller en respectievelijk branding aan de achterkant vullen het algehele palet aan, aangezien het allemaal op de witte witte zool en zwarte buitenzool rust.

Counter

  • Visitor Count: 19,370