Old School RuneScape Fossil Area onthuld door Jagex

alina17705
User offline. Last seen 2 years 34 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 18/08/2017
Posts: 89
Points: 0

De MMORPG RuneScape staat bol van fabeltjes en mythes en de meeste daarvan worden nooit meer dan dat. Behalve het Old-school RuneScape Fossil Region. Dat is namelijk vanaf vandaag with het spel tegul bezoeken en lai verkennen.

Waar sobre moderne versie vehicle RuneScape, genaamd RuneScape 3,Cheap Runescape Gold recent nog een grote uitbreiding heeft gekregen, has been de laatste grote toevoeging van een gebied voor Old School RuneScape alweer het tijdje terug. Old-school RuneScape kenmerkt zich namelijk door het klassieke karakter dat het heeft. Het spel ontstond around 2013 nadat facilities Jagex gehoor gaf aan de vraag naar een versie van het oude RuneScape.

Hoewel via originele versie truck Old School RuneScape gebruik maakt van de staat van een spel in the year of 2007 (vandaar de bij 07scape), is im in de picture van de jaren hier en daar wel gesleuteld aan het spel. Hun mobiele versie lorrie Old School RuneScape staat gepland voor eind dit jaar. Zo werd het nieuwe gebied Zeah geïntroduceerd en kwamen emergency room nieuwe mogelijkheden om levels sneller omhoog te krijgen.
http://www.rsgoldfast.com

Counter

  • Visitor Count: 79,781